RÓLUNK


EXIT-MAGYARORSZÁG
Központ Kutatási és Dokumentációs
az eutanáziáról

Tel+41754141121

info@exit-svizzeraitaliana.org

TESTAMENT A BIOLÓGIAI


RÓLUNK

Az EXIT Magyarország egyesület alakult 2012-ben Bernben a fő célja, hogy segítse az összes magyar állampolgárok, akik súlyos és visszafordíthatatlan hatások, hogy biztosítsák számukra a szükséges palliatív ellátás és esetleg segítéséhez és kísérnie kell a támogatott önkéntes halál, mint diktálják a hatályos szabályok Svájc (Art. 115).

Minden ember a súlyos betegségekkel irreverzibilis, klinikailag bizonyított, és nincs lehetőség a gyógyulás, akkor aztán vonzó számunkra, hogy meghatározza, keresztül Organic Testament (Living Will), amely a dokumentum, hogy egy személy, egy időben az élete, az ő teljes karok megértés, és, azonosul kinevezéséről Megbízható ember nevű megbízottat, majd diktálja akaratát, az írásban benyújtott, vonatkozó élete vége.

A végén, hogy mindannyian akarjuk, hogy az emberi, méltóságteljes és nem felesleges és kegyetlen szenvedést.

Jóvoltából az olasz EXIT Olaszország-Torinó, az olasz szövetség a jobboldal, hogy a méltóságteljes halál, amely rendelkezésünkre bocsátja az Organic Szövetségben olasz, akkor majd meghatározni az akarat vonatkozó elhasználódott egy személy.

Mindenki, egy bizonyos ponton az életében, a suepiene karok megértés és akarat, hogy írja alá a dokumentumot nevei az Ószövetségben Ökológiai és megjelöli annak rendelkezéseit, és ő fogja vonatkozó élete vége oly módon, hogy méltóságteljes és mindenekelőtt nélkül szükségtelen és kegyetlen szenvedést.

EXIT Magyarország segíti mindent, ami érinti a támogatás és kíséret a támogatott önkéntes halál az a személy, aki kéri, a "LIFECIRCLE" - örök Szellem, amelynek alapja a Basel.

Az eljárások regisztrációs és tagként való EXIT magyarországi táblázatban a Pályázati Formanyomtatvány (Hogyan lehet csatlakozni).

Miután befejeztük a fiókjába, akkor el kell küldenie EXIT-Olaszország ilproprio végrendelet két példányban másolatával együtt a banki átutalás a regisztrációhoz.

The Living Wills megküldött Turin eredeti kerül vissza megfelelően záradékolt teljes garanciát mennyit szeretne fizetni.

Ha bármilyen további kérdése van, akkor hívja a számot. Tel+41754141121

e-mail: info@exit-svizzeraitaliana.org

EXIT-Italia
Corso Monte Cucco 144
10141 Torino (Italia)

RÓLUNK


EXIT-MAGYARORSZÁG
Központ Kutatási és Dokumentációs
az eutanáziáról

Tel+41754141121

info@exit-svizzeraitaliana.org

TESTAMENT A BIOLÓGIAI